Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПрогноза за това как ще

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПрогноза за това как ще
Коментари Харесай

Политолог: Трудно е да се предвиди какво ще стане с кабинета, тъй като всяко решение е предпоследно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Прогноза за това по какъв начин ще се развият нещата през идващите дни у нас, не може да бъде дадена, тъй като всичко е предпоследно. Партиите на смяната не желаят да водят разговор.

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Иван - Асен Иванов.

За първи път живеем във времена, в които всяко решение предстои на смяна, макар че и при предходно ръководство сме следили промяна на волята на министър председател и министри след публичен напън. Но за първи път имаме такава непредсказуемост що се отнася до това даже - дали ще се стигне до договаряния. Аз въпреки всичко съм оптимист, че ще има воля за сформиране на държавно управление, защото и договарянията на Борисов 2 и 3 не бяха по никакъв начин лесни. Така че може би това, което виждааме в този момент, е струпване на политическите пристрастености след изборната победа. Смятам, че в случай че се успокои малко тона и Трифонов даде малко обратно, може да сформира държавно управление, смята влогърът Флора Стратиева.

Според мен по наложителност ще се води политически диалог да се сформира ръководство, защото и обществото, и партиите са изтощени от избори, а изборната интензивност от последните избори ясно го сподели, допълни политологът Анастас Стефанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР